fbpx

Blog

Liefde voor We are Wovens

Kennen jullie de draagdoeken van We are Wovens al?

Ik ben inmiddels een groot fan van deze fashionable draagdoeken. We are Wovens is een redelijk jong bedrijf in de draagdoekenwereld, maar de eigenaresse weet exact waar ze mee bezig is; namelijk het produceren van luxe, trendy draagdoeken van zéér hoge kwaliteit.

we-are-wovens-mixite-breeze-draagdoek

Veilig dragen staat voorop!

Jonge kinderen zijn kwetsbaar; je kindje veilig dragen vind ik daarom ontzettend belangrijk. Met veilig bedoel ik niet alleen het ergonomisch dragen, maar ook de veiligheid van de draagdoek of draagzak zelf.
De draagdoeken van We are Wovens worden geproduceerd in Nederland en voldoen aan alle veiligheidskeurmerken.  Zo gebruikt het merk de hoogste kwaliteit Italiaans gekamd katoen, wat er voor zorgt dat de draagdoeken heerlijk zacht zijn en geen pluisjes achter laten. Voor het kleuren van de draagdoeken gebruikt We are Wovens alleen veilige verfstoffen en na het weven worden alle doeken met de hand nagelopen, voordat ze worden verpakt. Je kunt je kindje dus met een gerust hart in We are Wovens dragen, want veilig dragen staat voorop.

“Grafische prints”

Prachtige prints en kleuren

Wij zijn dol op de grafische prints van We are Wovens, de patronen zien er namelijk prachtig uit als de draagdoek omgeknoopt is. Iedere print heeft een eigen naam, zo is er de Mixite en de Fling. De Mixite print met de witte ‘gevlochten’ banen is de meest opvallende print in het We are Wovens assortiment. Fling is een subtiele print, bestaande uit driehoeken die speels verdeeld zijn over de draagdoek.
Ik ben echt dol op de kleuren die We are Wovens gebruikt. De zwart met witte Mixite Raven vind ik bijvoorbeeld fantastisch, maar de prachtige roze kleur van Fling Mare, de mintgroene kleur van Fling Scotch of de denim-achtige kleur van Fling Diesel zijn ook prachtig. Voor kleurliefhebbers zitten er ook zeker wat fellere kleuren tussen. Zoals de blauwe Mixite Breeze of de donkerroze Mixite Show, die zijn naam echt eer aan doet. Met deze prachtige draagdoeken steel jij met je kindje zeker de show.

“Mega sterk & peuterproof”

Comfortabel dragen

Naast de prints, verschillen Mixite en Fling ook ietsje in dikte. De We are Wovens Mixite is de dikste draagdoek van de twee met zijn 300 grams/m2. Deze draagdoek is geschikt vanaf de geboorte, maar toch wel een echte topper voor de wat grotere baby’s en peuters.
De Fling is ietsje dunner dan de Mixite en is 275 grams/m2. Een heerlijke draagdoek direct na de geboorte, maar ook echt geschikt voor baby’s en peuters. Door de wat dikkere stof voelen de draagdoeken van We are Wovens aan als een kussentje op je schouders. Zelfs grotere kindjes draag je met gemak. Zo heb ik mijn jongste zoontje 3 jaar lang gedragen in de Mixite Breeze. Eerst op de buik en later op de rug

we-are-wovens-fling-mare-draagdoek

Zijn jullie inmiddels ook zo enthousiast geworden over dit fantastische merk?

Bewonder of bestel de prachtige We are Wovens draagdoeken op Dragen in Schagen.

Liefs,
Marije

Instagram
inspiratie

[iscwp-slider username="drageninschagen" show_caption="true" popup="false" show_likes_count="false" show_comments_count="false" slidestoshow="6" dots="false" arrows="false"]
Hakhak.nl