fbpx

Ruilen Retourneren

Bij Dragen in Schagen doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop. Toch kan het voorkomen dat de ontvangen artikelen niet helemaal naar wens zijn. Retourneren kan binnen 14 dagen onder de volgende voorwaarden:

Retourneren

Artikelen mogen zonder opgaaf van reden worden geretourneerd conform artikel 6 & 7 Herroepingsrecht. Lees hieronder de voorwaarden en lees de instructies goed door.

Wil je een artikel retourneren volg dan de volgende stappen.

  • Artikelen die niet naar wens zijn, kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden. Binnen deze termijn moeten de producten ontvangen zijn door Dragen in Schagen.
  • Download het formulier voor herroeping van de overeenkomst. Vul deze in en stuur hem mee met de retourzending. Zonder dit formulier kunnen wij je retourzending niet in behandeling nemen!
  • De artikelen zijn ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd en zitten nog in de originele verpakking met aangehechte kaartjes.
  • Je stuurt de artikelen in de originele doos; inclusief  folders en gebruikershandleiding terug.
  • Verpak de originele doos netjes en zorg ervoor dat er geen stickers/verzendlabels op de originele doos geplakt worden.
  • De kosten en risico’s van het retourneren zijn voor rekening van de klant, bewaar de Track & Trace code van je retourzending daarom goed.
  • Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door Dragen in Schagen niet aangenomen.

Als je aan bovenstaande voorwaarden voldoet zal het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending teruggestort worden op je bankrekening.

Retouradres:
Dragen in Schagen
Lepelaar 37
1742 KV Schagen
Nederland

Ruilen:

Wil je een product ruilen? Retourneer het betreffende product en plaats een nieuwe bestelling in onze webshop.

Heb je het antwoord op je vraag niet gevonden? Neem dan contact op met de Klantenservice.

 

Instagram
inspiratie

Hakhak.nl