fbpx

Ontmoet Marije Visser

Welkom op Dragen in Schagen.

Ik ben Marije, getrouwd en moeder van drie prachtige zoons. Ik ben werkzaam als docent Lichamelijke Opvoeding én eigenaar van Dragen in Schagen. Tijdens mijn werk als docent LO ben ik continue bezig met het stimuleren van gezond beweeggedrag bij kinderen, maar een gezonde lichamelijke en emotionele ontwikkeling begint natuurlijk al direct na de geboorte. Het dragen van je kindje in een draagdoek of ergonomische draagzak ondersteunt en stimuleert deze ontwikkeling enorm.

Na de geboorte van mijn oudste zoontje, merkte ik dat hij veel rustiger werd als ik hem dicht tegen mij aan hield. Ik ben toen op zoek gegaan naar een draagdoek, zodat ik mijn zoontje lekker dichtbij kon dragen en tegelijkertijd mijn handen vrij had om nog andere dingen te kunnen doen. Dit beviel mij zó goed, dat ik mijn andere twee zoontjes ook dagelijks heb gedragen. Het maakte het moederschap voor mij zoveel eenvoudiger en ik genoot van de lieve knuffels of het kleine slapende lijfje tegen me aan.

“Dagelijks ontvang ik de liefste foto’s van trotse ouders met hun kindje in de drager ♥”

In mijn omgeving kreeg ik veel vragen over het dragen. Daarom heb ik in 2015  de cursus draagconsulent afgerond bij het Instituut voor Hechting en ben ik direct aan de slag gegaan als draagconsulent en de webshop Dragen in Schagen. Als draagconsulent leer ik ouders veilig een draagdoek omknopen of laat ik je ervaren wat de mogelijkheden zijn van verschillende ergonomische draagzakken.

Mijn eigen kinderen gaan naar inmiddels naar school en zijn te groot om gedragen te worden, maar nu geniet ik enorm van het delen van mijn ‘draagervaring’ met andere (aanstaande) ouders. Ik heb al zoveel leuke gezinnen mogen bezoeken, maar ook online mogen adviseren bij het kiezen van de geschikte drager en het verveelt nooit. Als ik vertrek na een draagconsult en een kindje ligt heerlijk te slapen in de drager, dan kan mijn dag niet meer stuk!

In mijn webshop heb ik de allermooiste en beste ergonomische draagzakken en draagdoeken voor jou geselecteerd van merken waar ik écht achter sta.

Kijk vooral rond en als je vragen hebt, laat het me weten!

Instagram
inspiratie

 • Wij zijn groot fan van de Studio Noos tassen. Deze ruime shoppers zijn ideaal voor onderweg. Neem hem mee op vakantie, tijdens de boodschappen, als luiertas…. etc. Ruimte genoeg om al jouw spullen in mee te nemen. 
Bekijk alle prachtige items van Studio Noos via deze link;
https://drageninschagen.nl/?s=Studio%20noos&post_type=product
#studionoos #drageninschagen #tassen #schoudertassen #mombag #babyuitzet #zwanger #zwangerschap #luiertas #ouderschap
 • Je kindje dichtbij en zelf je handen vrij. Ideaal! Voor mij was de draagzak onmisbaar.
We hebben weer zoveel prachtige en comfortabele draagzakken in ons assortiment.
Bekijk ze allemaal:
https://drageninschagen.nl/product-category/draagzakken/
#draagdoek #draagzak #babycarrier #babywearing #babydragen #babyuitzet #zwanger #zwangerschap #moederschap #natuurlijkouderschap #kiind
 • De broekjes met bretels van Silly Silas hebben we al lange tijd in ons assortiment, maar ze blijven groot favoriet. 
Waarom deze broekjes zo geliefd zijn, vertellen we je graag. 
- Gemaakt van biologisch katoen
- Hebben een fijne stretch
- Blijven goed zitten vanwege de bretels
- Verkrijgbaar van 0-4 jaar 
- Eindeloos te combineren.
- Het hele jaar door te dragen
- Fijn geprijsd
Bekijk alle kleuren en varianten:
https://drageninschagen.nl/product-category/lifestyle/baby/kleding/broekjes/?filter_merk=silly-silas
#sillysilas #broekjesmetbretels #babykleding #kinderkleding #baby #kind #babyuitzet #babykamer #zwanger #zwangerschap #moederschap #drageninschagen
 • Wij hebben de allerleukste wollen baby- en kinderslofjes van wol. 
Bekijk ze allemaal:
https://drageninschagen.nl/product-category/lifestyle/baby/kleding/slofjes/
#babyslofjes #wollenkleding #babyuitzet #babykleding #kinderkleding #drageninschagen #alwero #engelnatur #kicolabel #hirschnatur #moederschap #zwanger #baby #kind #zwangerschap
 • De allerfijnste rompertjes voor jouw kleintje zijn gemaakt van biologisch (katoen), wol en zijde. Wij hebben ze van de merken Cosilana en Engel natur. Deze mix van wol en zijde is gewoon wasbaar op 30 graden in de wasmachine. Wel zo makkelijk.
Wist je dat wol/zijde de temperatuur van je kindje heel goed reguleert? Het is nooit te warm of te koud en daarom het hele jaar draagbaar en perfect bij kleine baby’s, omdat zij zelf hun temperatuur nog niet goed kunnen reguleren. 
Kies daarom bij voorkeur voor wol/zijde kleding voor jouw kleintje. 
Bij Dragen in Schagen zijn we dol op wollen items dus de keuze is groot.
www.drageninschagen.nl 
#baby #newborn #zwanger #zwangerschap #kindjeopkomst #babykleding #babykamer #duurzaam #natuurlijkouderschap #wol #wolzijde #babyuitzet #engelnatur #cosilana #kraamcadeau #drageninschagen
 • Zoveel prachtige nieuwe draagzakken voor jullie in de webshop. Zojuist is onze Tula collectie volledig aangevuld met de nieuwste kleuren. 
Bekijk ze snel: www.drageninschagen.nl 
Heb je advies nodig bij het kiezen van de juiste draagzak? Neem gerust contact op.
 • Wij hebben de allerfijnste wollen wieg en ledikant dekens voor jouw kleintje. In de zomer koel en in de winter houden ze je lekker warm. 
Bekijk alle kleuren dekens in onze webshop.
www.drageninschagen.nl
 • Samen spelen, samen leren….
De stapeltorens van Mushie staan prachtig in het kamertje, nemen gemakkelijk mee en zijn fantastisch leuk om mee te spelen. 
Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook leuk als kraamcadeau. 
https://drageninschagen.nl/shop/mushie-stapeltoren-pastel/
#mushie #stapeltoren #kraamcadeau #babyspeelgoed #kinderspeelgoed #drageninschagen
 • ✨A happy new year & all the best, x from us💫 
Wij wensen jullie een prachtige avond met familie en vrienden. In 2024 staan we weer vol enthousiasme voor jullie klaar.
Bekijk vooral nog even onze Sale pagina, hier zijn weer een hoop leuke items aan toegevoegd. 
Fijne avond en tot in het nieuwe jaar🥂💫
 • Je shopt nu met 10% korting op onze gehele collectie met code: DECEMBER . Zelfs te gebruiken op de sale items. Scoor nog je favo wollen items, draagdoek of draagzak, fijne rvs drinkflessen en nog veel meer! 
#drageninschagen #baby #kind #duurzaam #babywearing #babydragen #draagdoek #draagzak #zwanger #zwangerschap #babyuitzet #moederschap #natuurlijkouderschap
Hakhak.nl