fbpx

Ontmoet Marije Visser

Welkom op Dragen in Schagen.

Ik ben Marije, getrouwd en moeder van drie prachtige zoons. Ik ben werkzaam als docent Lichamelijke Opvoeding én eigenaar van Dragen in Schagen. Tijdens mijn werk als docent LO ben ik continue bezig met het stimuleren van gezond beweeggedrag bij kinderen, maar een gezonde lichamelijke en emotionele ontwikkeling begint natuurlijk al direct na de geboorte. Het dragen van je kindje in een draagdoek of ergonomische draagzak ondersteunt en stimuleert deze ontwikkeling enorm.

Na de geboorte van mijn oudste zoontje, merkte ik dat hij veel rustiger werd als ik hem dicht tegen mij aan hield. Ik ben toen op zoek gegaan naar een draagdoek, zodat ik mijn zoontje lekker dichtbij kon dragen en tegelijkertijd mijn handen vrij had om nog andere dingen te kunnen doen. Dit beviel mij zó goed, dat ik mijn andere twee zoontjes ook dagelijks heb gedragen. Het maakte het moederschap voor mij zoveel eenvoudiger en ik genoot van de lieve knuffels of het kleine slapende lijfje tegen me aan.

“Dagelijks ontvang ik de liefste foto’s van trotse ouders met hun kindje in de drager ♥”

In mijn omgeving kreeg ik veel vragen over het dragen. Daarom heb ik in 2015  de cursus draagconsulent afgerond bij het Instituut voor Hechting en ben ik direct aan de slag gegaan als draagconsulent en de webshop Dragen in Schagen. Als draagconsulent leer ik ouders veilig een draagdoek omknopen of laat ik je ervaren wat de mogelijkheden zijn van verschillende ergonomische draagzakken.

Mijn eigen kinderen gaan naar inmiddels naar school en zijn te groot om gedragen te worden, maar nu geniet ik enorm van het delen van mijn ‘draagervaring’ met andere (aanstaande) ouders. Ik heb al zoveel leuke gezinnen mogen bezoeken, maar ook online mogen adviseren bij het kiezen van de geschikte drager en het verveelt nooit. Als ik vertrek na een draagconsult en een kindje ligt heerlijk te slapen in de drager, dan kan mijn dag niet meer stuk!

In mijn webshop heb ik de allermooiste en beste ergonomische draagzakken en draagdoeken voor jou geselecteerd van merken waar ik écht achter sta.

Kijk vooral rond en als je vragen hebt, laat het me weten!

Instagram
inspiratie

[iscwp-slider username="drageninschagen" show_caption="true" popup="false" show_likes_count="false" show_comments_count="false" slidestoshow="6" dots="false" arrows="false"]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Hakhak.nl