fbpx

Blog

Nieuwe website up and running!

Bloed, zweet en tranen…  Nou nee, eerlijk gezegd geen tranen, maar wát was het een klus.
Al lange tijd droomde ik van een nieuwe website voor Dragen in Schagen. Een website met meer mogelijkheden en een nieuw design waarmee we onze fantastische producten nog beter aan jou kunnen laten zien.

Een website waarmee je op meerdere manieren contact met ons kunt opnemen; chatfunctie, e-mail, telefonisch of via social media.
Een website waar je overzichtelijk kunt zoeken naar de allerfijnste dragers voor jou en je kleintje.
Een website met grote productfoto’s en toffe sliders waarin ik je de allernieuwste dragers kan laten zien.
Een website waar ik je zo goed mogelijk kan informeren over het veilig dragen van je kindje.
Een website met een leuke en interessante blogpagina.

“Een website met een fantastisch design dat écht bij Dragen in Schagen past”

De prachtige ideeën in mijn hoofd en op papier, moesten nu alleen nog tot uitvoering gebracht worden. Via via ben ik in contact gekomen met de mannen van Hakhak . Het eerste design dat zij maakten, was meteen een schot in de roos. Daarna hebben we alleen nog maar moeten finetunen.

Een flinke klus, maar wat ben ik trots op het resultaat. Met een glimlach op mijn gezicht schrijf ik deze nieuwe en tevens eerste blog, op de nieuwe website. Ik hoop dat jij de vernieuwde Dragen in Schagen net zo mooi vindt als ik en dat je met veel plezier tussen al onze prachtige producten rondkijkt.

Liefs,
Marije

Instagram
inspiratie

[iscwp-slider username="drageninschagen" show_caption="true" popup="false" show_likes_count="false" show_comments_count="false" slidestoshow="6" dots="false" arrows="false"]
Hakhak.nl