fbpx

Blog

Isara Trendsetter V3

Isara-v3-trendsetter-draagzak

Ben je op zoek naar een ergonomische draagzak die er mooi uit ziet en ook nog eens lekker en comfortabel draagt? Dan is de Isara Trendsetter V3 een mooie optie voor jou. De Isara Trendsetter heeft een strak design en is verkrijgbaar in effen, neutrale kleuren, maar ook verkrijgbaar met prachtige prints. In deze blog leg ik je uit hoe de Isara Trendsetter werkt en welke 2 varianten er zijn.

Isara-v3-trendsetter-draagzak

Baby of Peuter

De Isara Trendsetter draagzak is verkrijgbaar in twee maten. De Standaard oftewel de Baby draagzak en de Peuter oftewel Toddler draagzak. Zowel de baby als de toddler draagzak zien er exact hetzelfde uit alleen hebben ze een andere maatvoering. De Isara Trendsetter Baby is geschikt vanaf ongeveer maat 50/56 tot en met maat 86. De Isara Trendsetter Toddler is geschikt vanaf ongeveer maat 80/86 tot en met maat 104/110. De keuze voor de Baby of de Toddler maat hangt dus af van de kledingmaat van je kindje.

Hoe werkt de Isara Trendsetter

Zoals ik hierboven al beschreef, zowel de Baby als de Toddler Trendsetter werken exact hetzelfde, alleen de maatvoering is verschillend. Daarom kan ik voor beide draagzakken dezelfde werkwijze uitleggen. De Isara Trendsetter heeft een gevoerde heupband die sluit met een stevige gesp. Deze gesp is breed verstelbaar zodat de heupband past voor iedere ouder en voor ieder postuur. Het zitje van de Isara Trendsetter groeit mee met je kindje. De stof van het zitje is verstelbaar op de heupband. Je schuift eenvoudig de stof smaller of breder om de gewenste breedte in te stellen voor jouw kindje. Het zitje blijft op de gewenste stand door de klittenband strip.

Isara-v3-trendsetter-draagzak

Niet alleen de breedte van het zitje is verstelbaar, maar ook de hoogte van de stof is verstelbaar.  Door de stof juist af te stellen bied je een goede ondersteuning van de rug en nek van je kindje. De gespen om de stof van het rugpand te verstellen zitten aan de voorzijde op de schouderbanden.

De schouderbanden zijn lekker stevig gevoerd en voelen als een kussentje op je schouders. Zo kun je ook een groter kindje comfortabel dragen. De schouderbanden sluiten aan aan de zijkant van het rugpand, maar je kunt de schouderbanden eenvoudig losklikken met een gesp. Daardoor kun je helemaal zelf kiezen of je de schouderbanden recht of gekruist wilt dragen op de rug.

Daarnaast heeft de Isara Trendsetter ook een slaapkapje, dat je ook kunt gebruiken tegen felle zon of wind. Je zet het slaapkapje eenvoudig vast op de schouderbanden zodat hij mooi blijft zitten. Wil je het slaapkapje liever niet gebruiken? Dan kun je het slaapkapje ook gemakkelijk losmaken van de draagzak.

Isara-v3-trendsetter-draagzak

Isara Trendsetter Canvas of Draagdoekenstof

Er zijn 2 versies van de Isara Trendsetter. Je kunt kiezen voor de Isara Trendsetter draagzak gemaakt van draagdoekenstof of gemaakt van Canvas. De Trendsetter Canvas is gemaakt van sterke Canvas stof en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze stof is net iets minder soepel en zacht dan de Trendsetter gemaakt van draagdoekenstof. De Isara Trendsetter gemaakt van draagdoekenstof is dus wat zachter en soepeler en is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints.

Buik, Heup en Rug

De Isara Trendsetter is een echte combi-drager. Je kunt namelijk je kindje op je buik dragen, maar ook op je heup en op je rug. Nu raad ik je aan een newborn gewoon lekker op de buik te dragen, maar zodra je kindje groter wordt kun ook gaan afwisselen met heupdragen en rugdragen.

De Isara Trendsetter V3 is een prachtige ergonomische draagzak, met een strak design. Door het verstelbare zitje kun je de perfecte ondersteuning bieden voor je kindje en de gevoerde schouder- en heupband maken de draagzak ook heel comfortabel voor de drager.

Bekijk ons complete Isara assortiment.

Heb je vragen over onze draagzakken? Stel je vraag gerust!

 

 

Liefs,
Marije

Instagram
inspiratie

[iscwp-slider username="drageninschagen" show_caption="true" popup="false" show_likes_count="false" show_comments_count="false" slidestoshow="6" dots="false" arrows="false"]
Hakhak.nl