fbpx

Blog

Engel natur kinderkleding

engel-natur-kleding-kinder

Binnenkort verschijnt het volgende prachtige merk in mijn webshop, Engel natur. Engel natur staat bekend om de prachtige wollen kinderjasjes en overalls/jumpsuits. Maar jullie zullen ook prachtige (strik)mutsjes van Engel in de webshop vinden. In deze korte blog vertel ik jullie wat meer over dit prachtige merk.

Het familiebedrijf Engel natur bestaat al jarenlang. 85 jaar geleden begonnen ze met het maken van ondergoed en kleding. In 1982 begon het bedrijf zich steeds meer te richten op natuurlijke materialen en een duurzame productie.

engel-natur-jasje-van-wol-fleece-lila

Materialen

Engel natur gebruikt enkel natuurlijke materialen die op een milieuvriendelijke manier behandeld worden. Het kleuren van de stoffen doen ze zonder gebruik te maken van schadelijke stoffen en zonder gebruik te maken van chemische (kleur)stoffen. Engel gebruikt biologisch katoenen stoffen, biologische wol en biologische zijde.

Kwaliteit

Engel garandeert een constante hoge kwaliteit van hun natuurlijke kinderkleding. Alle kleding wordt in het zuiden van Duitsland geproduceerd, geen productie in verre landen, maar alles binnen de EU. Ontzettend goed dus!

engel-natur-overall-wol-fleece-blauw

Warme pakjes zijn ideaal in de draagdoek of draagzak

Maar uiteraard ook in het voorzitje op de fiets of in de wandelwagen zijn de items van Engel natur ideaal. De wollen jasjes en pakjes van Engel natur zijn ontzettend populair en niet alleen bij de ‘dragende’ ouders. Ook in de wandelwagen zijn deze overalls en jasjes heerlijk. De stof is niet zo dik en stug als een winterjas, daarom zitten deze kleertjes voor jouw kindje ontzettend comfortabel.

Wil jij in de herfst of winter jouw kindje dragen in een draagzak of draagdoek, kies dan voor een wollen jasje of overall. Deze houden jouw kindje heerlijk warm en match het met een mooi mutsje.  Bekijk alle prachtige wollen items van Engel natur of een van de andere merken in de webshop.

 

Mocht je nog vragen hebben over al deze prachtige producten van Engel natur? Neem vooral contact op!

 

 

 

Liefs,
Marije

Instagram
inspiratie

[iscwp-slider username="drageninschagen" show_caption="true" popup="false" show_likes_count="false" show_comments_count="false" slidestoshow="6" dots="false" arrows="false"]
Hakhak.nl