fbpx

Draagconsult

Dragen-in-schagen

Dragen in Schagen dé draagconsulent in Schagen en omgeving

Wil jij leren hoe je veilig en vertrouwd je kindje kunt dragen? Tijdens een draagconsult voor een geweven draagdoek, rekbare draagdoek of ergonomische draagzak leren wij jou hoe je deze veilig kunt gebruiken. Wil je er achter komen welke draagzak voor jou en je kindje het meest geschikt is, dan kun je ook kiezen voor een pasconsult voor ergonomische draagzakken.

Hulp bij het dragen van je kindje? Een draagconsult van Dragen in Schagen dé oplossing.

Tijdens een draagconsult nemen we rustig de tijd om jou zou goed mogelijk te helpen. We oefenen altijd eerst met speciale draagpoppen en als je helemaal vertrouwd bent met de techniek, dan ben je klaar om je eigen kindje te gaan dragen.

Ben je zwanger en wil je graag voor de bevalling leren dragen, dan kan dat natuurlijk ook!

Standaard draagconsult

Tijdens een standaard draagconsult helpen we je op weg in de wereld van ergonomisch dragen. Van te voren bespreken we je wensen en op basis daarvan gaan we aan de slag. We kunnen verschillende draagzakken uitproberen of leren we je te knopen met een draagdoek. We oefenen altijd eerst met speciale draagpoppen en als het goed gaat laten we je kindje kennismaken met de drager.

Duur: 80-90 minuten

Kosten: € 75,-

Duo draagconsult

Samen met je partner, vriendin, moeder, oppas of buurvrouw een knoop of draagtechniek leren? Boek dan gezellig samen een duo draagconsult. Samen oefenen jullie een knoop of draagtechniek. Het is wel prettig als jullie allebei dezelfde knoop of draagtechniek leren.

Duur: 90-120 minuten

Kosten: € 95,-

Kort draagconsult / vervolg consult

Als je al ervaring hebt met dragen, maar toch wilt dat we nog even met je meekijken voor tips en tricks. Ook geschikt voor het leren dragen met een ringsling of een draagzak.

Duur:  40-60 minuten

Kosten: € 60,-

Knooptechnieken
De meest gebruikte knooptechnieken die tijdens een draagconsult geleerd worden zijn; de Front Wrap Cross Carry, de Rucsack Carry en de Double Hammock Carry. Ook leren we vaak de knooptechniek voor rekbare draagdoeken en de ringsling aan.

Groepsconsult
Het is ook mogelijk om met een groepje van 3, 4 of meer tegelijk een draagconsult te boeken, als jullie allemaal hetzelfde willen leren of uitproberen. Hiervoor hanteren we speciale tarieven afhankelijk van de knoop en de benodigde tijd. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waar
Voor een draagconsult komen we bij voorkeur bij je thuis. Vanaf 10 km buiten Schagen rekenen we hiervoor reiskosten. Als je het maximale uit je consult wilt halen is het handig om even een oppas te regelen, die je kindje waar nodig kan bezig houden als wij met de pop aan het oefenen zijn.

Dragen in Schagen verzorgt draagconsulten in Schagen, maar ook in onder andere Alkmaar, Tuitjenhorn, Warmenhuizen, Sint Pancras, Langedijk, Waarland, ‘t Veld, Winkel, Lutjewinkel, Kolhorn, Opmeer, Zijdewind, Hoogwoud, Middenmeer, Wieringerwaard, Anna Paulowna, Wieringerwerf, Julianadorp, Den Helder, Groote Keeten, Callantsoog, Petten, Sint Maarten en nog veel meer plaatsen komen we aan huis.

Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Instagram
inspiratie

 • Zoveel prachtige nieuwe draagzakken voor jullie in de webshop. Zojuist is onze Tula collectie volledig aangevuld met de nieuwste kleuren. 
Bekijk ze snel: www.drageninschagen.nl 
Heb je advies nodig bij het kiezen van de juiste draagzak? Neem gerust contact op.
 • Wij hebben de allerfijnste wollen wieg en ledikant dekens voor jouw kleintje. In de zomer koel en in de winter houden ze je lekker warm. 
Bekijk alle kleuren dekens in onze webshop.
www.drageninschagen.nl
 • Samen spelen, samen leren….
De stapeltorens van Mushie staan prachtig in het kamertje, nemen gemakkelijk mee en zijn fantastisch leuk om mee te spelen. 
Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook leuk als kraamcadeau. 
https://drageninschagen.nl/shop/mushie-stapeltoren-pastel/
#mushie #stapeltoren #kraamcadeau #babyspeelgoed #kinderspeelgoed #drageninschagen
 • ✨A happy new year & all the best, x from us💫 
Wij wensen jullie een prachtige avond met familie en vrienden. In 2024 staan we weer vol enthousiasme voor jullie klaar.
Bekijk vooral nog even onze Sale pagina, hier zijn weer een hoop leuke items aan toegevoegd. 
Fijne avond en tot in het nieuwe jaar🥂💫
 • Je shopt nu met 10% korting op onze gehele collectie met code: DECEMBER . Zelfs te gebruiken op de sale items. Scoor nog je favo wollen items, draagdoek of draagzak, fijne rvs drinkflessen en nog veel meer! 
#drageninschagen #baby #kind #duurzaam #babywearing #babydragen #draagdoek #draagzak #zwanger #zwangerschap #babyuitzet #moederschap #natuurlijkouderschap
 • Wij hebben de allermooiste wollen omslag en gewone dekentjes voor jouw kindje. 
Bekijk alle kleuren en merken dekentjes op onze website.
www.drageninschagen.nl
#alwero #disana #engelnatur #kongessløjd #babyuitzet #dekentjes #newborn #baby #kind #zwanger #zwangerschap #moederschap #natuurlijkouderschap
 • Onze 10% kortingscode is vandaag nog actief. Gebruik code: feest voor extra fijne korting op ons prachtige assortiment. 
#drageninschagen #8jaar #feest #disana #engelnatur #hirsch #bykay #babytula #draagzak #draagdoek #draagconsulent #baby #babyuitzet #moederschap #zwanger #zwangerschap #natuurlijkouderschap
 • 🎉 Dragen in Schagen bestaat deze maand 8 jaar!! Time flies, en om dat te vieren hebben we een fijne kortingscode voor jullie en volgt er ook nog een leuke winactie volgende week! 
Gebruik code FEEST voor 10% korting in onze webshop. *Code geldig tot en met zondag, niet te verrekenen met reeds geplaatste bestellingen. 
www.drageninschagen.nl
#feest #drageninschagen #jarig #mama #zwanger #zwangerschap #baby #kind #babyuitzet #draagdoeken #draagzakken #draagconsulent #🎉
 • Wij hebben de allerleukste broekjes met bretels. Voor newborn tot de leeftijd van 4 jaar. 
Shop ze @drageninschagen 
www.drageninschagen.nl
#sillysilas #baby #kind #kinderkleding #babyuitzet #moederschap #zwanger #zwangerschap #natuurlijkouderschap
 • Ben je in verwachting en wil je na de bevalling je kindje dragen in een draagdoek? Onze stretchy wraps zijn ideaal om kennis te maken met ‘het dragen’ van je kindje. 
Stretchy wraps of ook wel rekbare draagdoeken genoemd, zijn namelijk eenvoudig en snel om te knopen. 
De meeste stretchy wraps zijn te gebruiken vanaf geboorte en dragen comfortabel tot je kindje 6/8 maanden is. Daarna is het fijn om over te stappen op een geweven draagdoek of draagzak. 
Heb je vragen stuur ons gerust een e-mail of privé bericht.
.
#draagdoek #draagzak #babydragen #babywearing #draagliefde #mushie #bykay #isarababycarrier #tula #tulababycarriers #natuurlijkouderschap #naturalparenting #zwanger #zwangerschap #moederschap #babyuitzet #babyshower #drageninschagen #draagconsulent
Hakhak.nl