fbpx

Draagconsult

draagconsult-leren-draagdoek-knopen

Wil jij leren hoe je veilig en vertrouwd je kindje kunt dragen in een rekbare draagdoek, geweven draagdoek of ergonomische draagzak? Of wil jij er achter komen welke drager voor jou en je kindje het meest geschikt is?

Dan is een draagconsult van Dragen in Schagen dé oplossing.

Tijdens een draagconsult nemen we rustig de tijd om jou zou goed mogelijk te helpen. We oefenen altijd eerst met speciale draagpoppen en als je helemaal vertrouwd bent met de techniek, dan ben je klaar om je eigen kindje te gaan dragen.

Ben je zwanger en wil je graag voor de bevalling leren dragen, dan kan dat natuurlijk ook!

Standaard draagconsult

Tijdens een standaard draagconsult helpen we je op weg in de wereld van ergonomisch dragen. Van te voren bespreken we je wensen en op basis daarvan gaan we aan de slag. We kunnen verschillende dragers uitproberen of je leren knopen met een draagdoek. We beginnen met oefenen met een pop en als dat goed gaat laten we je kindje kennismaken met de drager.

Duur: 80-90 minuten

Kosten: € 60,-

Dubbel draagconsult

Samen met je partner, vriendin, moeder, oppas of buurvrouw een knoop of draagtechniek leren? Boek dan gezellig samen een dubbelconsult. Samen oefenen jullie op een knoop of draagtechniek. (Het is raadzaam dat jullie allebei dezelfde knoop of draagtechniek leren)

Duur: 90-120 minuten

Kosten: € 85,-

Kort/vervolg consult

Als je al ervaring hebt met dragen en een nieuwe knoop of draagtechniek wilt leren of wilt dat we meekijken voor tips en tricks. Ook geschikt voor het leren omgaan met een ringsling of draagzak.

Als je voor het eerst wilt gaan rugdragen is het aan te raden een standaard consult te boeken.

Duur:  40-60 minuten

Kosten: € 50,-

Knooptechnieken
De meest gebruikte knooptechnieken die tijdens een draagconsult geleerd worden zijn; de Front Wrap Cross Carry, de Rucsack Carry en de Double Hammock Carry. Ook leren we vaak de knooptechniek voor rekbare draagdoeken en de ringsling aan.

Groepsconsult
Het is ook mogelijk om met een groepje van 3, 4 of meer tegelijk een consult te doen, als jullie allemaal hetzelfde willen leren of uitproberen. Hiervoor hanteren we speciale tarieven afhankelijk van de knoop en de benodigde tijd. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waar
Voor een draagconsult komen we bij voorkeur bij je thuis. Vanaf 15 km buiten Schagen rekenen we hiervoor reiskosten. Als je het maximale uit je consult wilt halen is het handig om een oppas te regelen, die je kindje waar nodig kan bezig houden als wij met de pop aan het oefenen zijn.

Dragen in Schagen verzorgt niet alleen draagconsulten in Schagen.
Ook in onder andere Alkmaar, Tuitjenhorn, Warmenhuizen, Sint Pancras, Langedijk, Waarland, ’t Veld, Winkel, Lutjewinkel, Kolhorn, Opmeer, Zijdewind, Hoogwoud, Middenmeer, Wieringerwaard, Anna Paulowna, Wieringerwerf, Julianadorp, Den Helder, Groote Keeten, Callantsoog, Petten, Sint Maarten en nog veel meer plaatsen komen we aan huis voor een consult.

Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Instagram
inspiratie

Hakhak.nl