fbpx

Blog

De Storchenwiege carrier

storchenwiege-carrier-draagzak

Webshop Dragen in Schagen

Na het behalen van mijn diploma Draagconsulent ben ik gestart met geven van draagadvies en het leren dragen met een draagdoek of ergonomische draagzak. De webshop was er toen nog niet. Als snel merkte ik dat klanten het fijn vonden direct na het draagconsult een ergonomische draagzak of draagdoek aan te schaffen. En zo ontstond de Dragen in Schagen webshop.

De allereerste

De Storchenwiege carrier was de allereerste draagzak die ik inkocht voor het Dragen in Schagen assortiment en in deze blog zal ik je vertellen waarom ik koos voor de Storchenwiege draagzak. Dat het een super goede drager is mag wel duidelijk zijn, want hij is altijd in ons assortiment gebleven en tevens één van de best verkochte draagzakken.

“Soepele draagdoekenstof”

storchenwiege-carrier-draagzak

Wat maakt de Storchenwiege draagzak zo fijn?

Helaas zie je bij veel niet ergonomische dragers dat de stof bij het rugpand heel stug, hard en voorgevormd is. Dit lijkt misschien op het eerste oog lekker stevig, maar dit is absoluut niet geschikt voor jonge kindjes. De Storchenwiege carrier daarentegen, is gemaakt van draagdoekenstof. Deze soepele stof vormt zich heel mooi naar de natuurlijke houding van je kindje. Vanuit de doos is de stof van de Storchenwiege draagzak nog een klein beetje stijf, maar je zult merken dat de stof al na een paar keer dragen heel zacht en soepel wordt.

De Storchenwiege carrier is één van de snelste en makkelijkste dragers in gebruik. De schouderbanden knoop je namelijk eenvoudig om.

storchenwiege-carrier-draagzak

storchenwiege-carrier-draagzak

Klikken of Knopen

Sinds 2018 is er de keuze tussen een heupband met gesp of een heupband die je om kunt knopen. De Storchenwiege drager met knoopbare heupband is heel geschikt voor ouders die samen dragen. Zo hoef je nooit een gesp te verstellen naar je eigen postuur, je knoopt gewoon de heupband iedere keer om. Daarnaast is de knoopbare heupband ook heel geschikt voor dragers met een slank postuur.

Exact op maat verstelbaar

Een draagzak kun je ergonomisch noemen als hij een volledige ondersteuning biedt van knieholte tot knieholte. Dit noem je ook wel de kikkerhouding of M-houding. Veel ergonomische draagzakken zijn verstelbaar en hebben 3 standen: newborn, baby en dreumes, maar soms valt een kindje qua maat net tussen 2 standen in. De Storchenwiege carrier verstel je door middel van een gespje en maakt daarom niet gebruik van 3 standen. Je kunt hem daarom exact afstellen op de kledingmaat van je kindje. Je schuift de stof gewoon net zo breed als nodig is om de juiste ondersteuning te bieden.

Niet alleen de breedte van het zitje is verstelbaar, je kunt ook nog eens de hoogte van het rugpand korter of langer maken. Ideaal toch?

 

storchenwiege-carrier-draagzak

Maatvoering

De Storchenwiege draagzak is geschikt voor newborns, baby’s en dreumes kindjes. Het maximale gewicht dat de draagzak kan dragen is 15 kilo en de breedste stand van het zitje is geschikt tot en met maat 86.

De smalste stand van het zitje is zo klein dat deze draagzak uitermate geschikt is voor newborn kindjes. Heeft je kindje maatje 50 dan past het al perfect in de Storchenwiege draagzak.

Dragen op vakantie

De luchtige / ademende stof is perfect voor zonnige vakantiebestemmingen en tevens kun je de Storchenwiege draagzak  heel klein opvouwen. Zo neem je de drager gemakkelijk mee in je handbagage.
Vergeet niet dat deze draagzak ook gewoon in de herfst- en winterperiode prima te gebruiken is.

De Storchenwiege carrier is leverbaar in 6 prachtige kleuren; bordeaux, natur, aqua, turkis, graphit en zwart/wit. Bekijk ze snel in onze webshop!

storchenwiege-carrier-draagzak

 

Liefs,
Marije

Instagram
inspiratie

[iscwp-slider username="drageninschagen" show_caption="true" popup="false" show_likes_count="false" show_comments_count="false" slidestoshow="6" dots="false" arrows="false"]
Hakhak.nl