fbpx

Blog

Bisgaard regen laarzen

Nieuw in ons assortiment; de Bisgaard regen laarzen. In deze blog vertel ik je graag wat meer over dit prachtige merk.

Bisgaard regen laarzen

Marianne Bisgaard had drie schoenenwinkels, maar droomde er van om zelf schoenen te ontwerpen en te produceren. Marianne is creatief en innovatief, terwijl haar man Henrik een meer gestructureerde aanpak heeft en een passie voor verkoop en marketing. In 2005 werd de droom werkelijkheid. Het echtpaar begon kinderschoenen te produceren met een simpel motto: goede pasvorm, hoogwaardige materialen en een innovatief design. Tegenwoordig is Bisgaard een van Europa’s snelst groeiende merken op de markt voor kinderschoenen en een gevestigde internationale onderneming. Bij Bisgaard staat kwaliteit, pasvorm en design voorop.

Bisgaard streeft ernaar om elke dag voor kinderen comfortabeler en spannender te maken, zodat ze niet het gevoel hebben in de voetsporen van iemand anders te lopen.

bisgaard-regenlaars

Bisgaard Ecocare

De voeten van onze kinderen verdienen het beste. Bisgaard omringt kindervoeten met natuurlijke materialen en ontworpen voor natuurlijk spel. Design en functionaliteit gaan hand in hand. Bisgaard maakt schoenen waarmee kindervoeten over de hele wereld kunnen spelen en zich goed kunnen ontwikkelen, terwijl ze mooi schoeisel dragen.

Natuurlijke materialen

Afhankelijk van het type laars is de voering van de laars gemaakt van milieuvriendelijk leer, katoen, of wol, waarbij de voeten puur met natuurlijke materialen worden omgeven. De rubberen laarzen zijn gemaakt van natuurlijk rubber.

Duurzame productiemethoden

Bisgaard laarzen worden zorgvuldig met de hand gemaakt in Portugal en ondergaan tijdens de productie meer dan 50 handmatige processen. Met respect voor de natuur zet bisgaard zich in voor een duurzame productie. Er wordt hergebruikt water en gerecycled papier gebruikt. 

Bisgaard thermo regenlaars

Bisgaard heeft veel verschillende regenlaarzen in het assortiment, maar een van mijn favorieten is de Bisgaard thermo boot, deze regenlaars heeft aan de binnenzijde een voering van echt wol. Heerlijk zacht, warm en perfect tegen zweetvoetjes. De Bisgaard thermo regenlaars shop je hier.

bisgaard-regenlaars-gevoerd-met-wol

Bisgaard regenlaars verzorgen

Bisgaard regenlaarzen zijn gemaakt van hoogwaardig natuurlijk rubber, een natuurlijk product dat bij goed onderhoud nog langer meegaat. Natuurlijk rubber bevat natuurlijke oliën die het zacht en elastisch maken. Natuurlijk rubber in regenlaarzen begint geleidelijk uit te drogen naarmate de oliën na verloop van tijd verdampen. Daarom raden we aan om je regenlaarzen regelmatig te verzorgen en te onderhouden door ze met olie te behandelen. Er zijn veel geweldige producten op de markt voor het behandelen van regenlaarzen. We raden aan om producten te gebruiken die geen siliconen bevatten. Je kunt zelfs huishoudelijke oliën zoals olijfolie gebruiken om de regenlaarzen te verzorgen.

Tips voor het onderhouden van je Bisgaard regenlaarzen

 1. Impregneer je laarzen voordat je de laarzen gaat gebruiken, raden we je aan de laarzen te impregneren met een natuurlijk olieproduct zoals hierboven vermeld.  

2. Maak de laarzen na gebruik schoon met een vochtige zachte spons of doek. Eventueel met een beetje afwasmiddel. Gebruik een een borstel om de zool schoon te maken.

3. Laat de laarzen aan de lucht drogen Als de laarzen nat zijn geworden, mogen ze alleen bij matige hitte drogen. Plaats de laarzen niet op of naast een warme radiator, omdat het rubber hierdoor kan uitdrogen.

Bekijk het hele Bisgaard assortiment.

Liefs,
Marije

Instagram
inspiratie

[iscwp-slider username="drageninschagen" show_caption="true" popup="false" show_likes_count="false" show_comments_count="false" slidestoshow="6" dots="false" arrows="false"]
Hakhak.nl