fbpx

Blog

Bibs fopspenen: veilig, hip en gemaakt in de mooiste kleuren

bibs-fop-speentjes-natuur-rubber

De BIBS fopspeen is ontzettend populair en dat is niet voor niets. Het leuke retro speentje is een echte musthave voor je baby of peuter. Hoe komt het dat het Bibs speentje zo populair is?

bibs-dark-oak-fop-speen

BIBS Denemarken

De Bibs fopspenen zie je steeds vaker voorbij komen, ook op instagram doen de bibs speentjes het goed op foto’s.

De BIBS speen is een kleurrijke retro speen gemaakt van natuurrubber. De speentjes zijn verkrijgbaar zijn in ontzettend veel kleuren een echte musthave voor iedere mommy en mommy-to-be.

Deens design

BIBS is de naam van de serie fopspenen van het Deense bedrijf Tolico Denmark dat al ruim 30 jaar fopspenen maakt. De BIBS fopspeen is dé trend van het moment, de retro speen is een gat in de markt.

De speen is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en is BPA en PVC vrij. Ontzettend veilig dus!

De speen is van natuurlijk rubber gemaakt daarom wordt aangeraden de speen om de 4 to 6 weken te vervangen vanwege hygiëne en slijtage.

bibs-dark-oak-fop-speen

De voordelen van de BIBS speen

Waarom zou je kiezen voor de BIBS fopspeen? Naast het feit dat de BIBS speen een prachtig accessoire is voor je kindje zijn de spenen ook nog eens ontzettend veilig en verantwoord. De fopspenen zijn namelijk gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Dit zorgt er voor dat spenen een stuk lichter zijn dan spenen van andere merken. Het schild is gemaakt van polypropyleen en de speen is 100% BPA- en PVC-vrij.

Doordat de speentjes zo licht zijn zijn ze ontzettend fijn voor je kindje. Je zult merken dat je kindje de speentjes minder snel uit zal spugen of zal laten vallen.

Daarnaast is er ook goed nagedacht over de vorm van de BIBS speen. De speen bootst de vorm van de borst na en ondersteunt de zuigreflex van je kindje. Het speentje heeft een ronde vorm en deze vorm van de speen wordt ook wel kersvorm genoemd. Het schild is rond en buigt af van het gezichtje. Dit verkleint de kans op huid irritatie verminderd.

De kans is natuurlijk ontzettend klein, maar mocht je baby om wat voor reden dan ook het hele speentje per ongeluk in de mond krijgen dan is er nog steeds geen reden tot paniek. Het schildje heeft namelijk 3 ronde gaten zodat je kleintje gewoon kan blijven ademen. Je kunt het speentje door de ronde vorm hierna voorzichtig verwijderen uit de mond van je kleintje.

De BIBS fopspenen zijn gekeurd en 100% veilig gevonden volgens de Europese regelgeving (En1400+A1).

De mooiste kleuren BIBS speentjes

BIBS heeft niet alleen goed nagedacht over het design van de speentjes, maar de kleuren zijn ook fantastisch. Je kunt bijna niet kiezen, want alle kleuren zijn prachtig en de namen zijn ook super tof!  Woodchuck, Hunter Green, Smoke, Petrol, Dark Denim, Mustard, Sage, Ruby, Coral, Ivory of Blush.

De BIBS fopspeen zijn in zoveel kleuren verkrijgbaar, zodat ze altijd matchen met de outfit van je kindje.

De BIBS spenen die wij verkopen zijn de maat 2 oftewel T2. Dit is de meest gangbare maat en geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 18 maanden.

BIBS Glow in the dark

De nieuwste versie van de Bibs speentjes is de Bibs Glow. De ring van het speentje geeft licht in het donker. Zo hoef je nooit lang te zoeken naar het speentje van je kindje. Super handig!

BIBS spenen kopen

De BIBS spenen zijn ook nog eens voordelig geprijsd! De BIBS spenen kosten € 3,95 per stuk.

Mocht je de BIBS speentjes ook zo tof vinden en direct besluiten om ze te kopen dan worden ze ook nog eens gratis verzonden bij een bestelling boven de 50,- euro.

Bekijk snel alle speentjes in de webshop.

bibs-dark-denim-fop-speen

Nog even kort de gebruiksaanwijzing van de BIBS speentjes

   • BIBS verkoopt zijn speentjes los en zonder verpakking en gebruiksaanwijzing. Daarom hier wat extra uitleg hierover.
   • Steriliseer de BIBS speen voor het eerste gebruik met kokend water. Laat de fopspeen 5 minuten in kokend water ‘uitkoken’. Mocht er water in de speen zijn gekomen, kun je dit er gemakkelijk uit drukken. Dit is niet schadelijk voor de speen.
   • Controleer de BIBS speen goed voor je hem aan je baby geeft. Controleer bij ieder gebruik op schade en spoel eventueel vuil van de speen.
   • Doe de BIBS speen niet in de vaatwasser of de magnetron, omdat dit het natuurrubber aantast.
   • Leg de speen niet in de zon of de warmte.
   • Gebruik de speen niet langer dan 4-6 weken, vanwege van veiligheid en hygiëne.

Mocht je nog vragen hebben over deze fantastische speentjes? Stel ze gerust!

 

 

Liefs,
Marije

Instagram
inspiratie

[iscwp-slider username="drageninschagen" show_caption="true" popup="false" show_likes_count="false" show_comments_count="false" slidestoshow="6" dots="false" arrows="false"]
Hakhak.nl